100% alami murni fatory grosir terapeutik kelas Aromaterapi perawatan kulit Parfum Thyme minyak Esensial ing rega paling

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Minyak Esensial Thyme
Metode Ekstrak: Reaksi hidrasi
Kemasan: 10ml/15ml/20ml/30ml/50ml/100ml/200ml
Urip beting: 2 Taun
Bagian Ekstrak: Godhong
Negara Asal: China
Panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing lan adoh saka sinar srengenge langsung


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

Perawatan terapeutik, perawatan kulit, perawatan kesehatan
Ngilangi kesel
Resik lan seger hawa
Aromaterapi

Katrangan

1. Minyak atsiri thyme kualitas dhuwur.

2. Minyak atsiri thyme nyuda tenggorokan, nyegah penyakit, lan mbantu ningkatake sirkulasi internal.

3. Moisturize kulit, nambah kulit garing, lan njaga kulit hydrated lan sehat.

4. Iku mbiyantu kanggo ngredhakaké pain otot lan ngendhokke awak èfèktif.

5. Tambah minyak atsiri thyme kanggo diffusers kanggo freshen udhara ing jero ruangan lan ngilangke kaku lan tension.It uga relieves ngelu lan insomnia lan akeh liyane.

Spesifikasi

barang

Standar

aksara

Cairan kuning cahya, kanthi mambu seger saka jamu

Kapadhetan relatif (20/20 ℃)

0.915~0.935

Indeks bias (20 ℃)

1.495~1.505

Rotasi optik spesifik

-5°— +1°

Kelarutan (20 ℃)

Larut ing etanol 70%.

Assay

timol ≥30%

Wuku & Fungsi

Minyak atsiri thyme kualitas dhuwur.Lenga esensial thyme relives perih tenggorokan, nyegah penyakit, lan mbantu nambah sirkulasi internal.Moisturize kulit, nambah kulit garing, lan njaga kulit hydrated lan sehat.Iku mbiyantu kanggo ngredhakaké perih otot lan ngendhokke awak kanthi efektif.Tambah lenga atsiri thyme kanggo diffusers kanggo freshen udhara ing jero ruangan lan ngilangke kaku lan tension.It uga relieves ngelu lan insomnia lan akeh liyane.Thyme punika jenis medicinal lan pangan tanduran homolog karo nilai medicinal.Obat modern percaya yen ngemot akeh asam quzhenfruit, sing bisa ningkatake fungsi ati lan ningkatake regenerasi sel ati, lan digunakake kanggo perawatan perlindungan ati.Thyme uga nduweni efek bakterisida anti-inflamasi sing kuat, bisa ngilangi bakteri lan virus ing awak, saliyane efek analgesik lan antipruritik tartamtu, bisa ngilangi jamur permukaan kulit, panggunaan eksternal bisa nambani eksim kulit, dermatitis.Thyme minangka semi-shrub kanthi godhong oval.Iki dicathet minangka awal Dinasti Yuan lan digunakake ing masak daging.Asli ing Eropah kidul, thyme wis akeh dibudidayakake minangka rempah-rempah gastronomi lan saiki dadi rempah-rempah umum ing masakan Eropa.Thyme uga disebut mrico lemah, mrico lemah, mrico gunung, mrico gunung, thyme, lan sapiturute, iku distribusi ing Gansu, Shaanxi, Qinghai, Shanxi, Inner Mongolia lan panggonan liyane.Thyme biasane digunakake minangka bumbu lan enak banget.Nyatane, thyme uga nduweni nilai medicinal tartamtu, ing dispelling angin lan relieving gejala, qi lan relieving pain, watuk, antihipertensi lan aspèk liyane duwe efek medicinal apik.

Aplikasi

Perawatan terapeutik, perawatan kulit, perawatan kesehatan
Ngilangi kesel
Resik lan seger hawa
Aromaterapi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan